Inbjudan till djurhemsdagar

Vi vill möta er lite mer på er hemmaplan och arrangerar därför tre olika dagar.

Syftet med dagen är att vi ska träffas och diskutera de olika möjligheter som finns att driva arbetet på djurhemmen/föreningen. Informera om vilka stöd och hjälp som finns från Djurhemsförbundet. Frågor och synpunkter kommer upp genom att vi är i mindre grupp och har då lättare att lära känna varandra och finna samarbetsformer och ställa frågor. Agendan är lite öppen för dagen då vi utformar mötet efter er som medverkar.

Då vi inte håller några utbildningsdagar i år behöver vi vid varje möte utse ett ombud och en valberedare till vårt representantskap 2018.

Varje förening erbjudes två platser, anmäl gärna fler så återkommer vi om det finns platser kvar när anmälningstiden gått ut. Vi återkommer med mer information om dagen. Vi står för fika och lunch. Ni betalar för era resor.

Lördag 28 oktober    10.00 – 15.00        Västerås
Anmälan (senast 20/10) med antal personer och ev matönskemål skickas för deltagande i Västerås till kim@djurhemsforbundet.se

Lördag 28 oktober    10.00 – 15.00        Växjö
Anmälan (senast 20/10) med antal personer och ev matönskemål skickas för deltagande i Växjö till ordforande@djurhemsforbundet.se

Lördag 18 november    10.00 – 15.00         Göteborg
Anmälan (senast 10/11) med antal personer och ev matönskemål skickas för deltagande i Göteborg till emmelie@djurhemsforbundet.se

Varmt välkomna önskar styrelsen, till en för alla parter en givande dag.

Patrik Flisbäck
SMS dagtid        073 – 156 47 10
Tfn efter 19.00     013 – 13 68 00

Representantskapet 2017

Torsdag den 9 mars höll vi Representantskapsmöte i SKKs fina lokaler utanför Stockholm. Vid mötet avhandlades som sig bör verksamhetsberättelse och ekonomi för 2016. Styrelsen fick klartecken för verksamheten och med detta självklart ansvarfrihet.

Eivor Karis lämnade efter 25 år styrelsen och tyvärr kunde hon inte närvara denna dag. Eivor utsågs av mötet till hedersordförande i förbundet som en tacksamhetsgest för allt hon har gjort och betytt.

Styrelsen utsåg Caroline Ohlson, Borlänge, till ny vice ordförande. I övrigt arbetar styrelsen på i det nya året.

Utbildningsdagarna 2016

Representantskapet 2016

Tisdag den 8/3 avtackades ordförande Anders Jarkiewicz efter många års arbete. Ledamoten Gabrielle Rosendahl avtackades även hon efter sina år i styrelsen.

Vi hälsar tidigare kassören Patrik Flisbäck välkommen, som ny ordförande att tillsammans med en bra styrelsegrupp styra förbundet vidare, detta jubileumsår! Patrik har lång föreningserfarenhet och har de senaste sex åren varit aktiv i Djurskyddet Linköping.

38:e Djurhemmet hälsas välkomna!

Styrelsen hälsar nu det 38:e djurhemmet välkomna i gemenskapen. Djurens Vänner i Växjö startades år 1958 och har idag 300 medlemmar. Dom arbetar framförallt med katthemmet på Älgvägen 18, Norremark. Besök dom digitalt :)

Utbildningsdagarna 2015

Nu är årets dagar över och vi är så glada över er respons. Du som deltog får gärna fylla i vår lilla enkät så vi vet vad som kan göras ännu bättre!

2015-09-06
Nu finns vi på instagram.com/djurhemsforbundet
Tagga #djurhemsforbundet

Välkommen Djurskyddet Jämtland

2015-07-29
Det är med glädje vi idag kan hälsa ännu ett djurhem välkomna till oss. Djurskyddet Jämtlands län blir medlem nummer 37 och vi säger välkommen till gemenskapen.
Läs gärna mer om deras verksamhet via denna länk.

Utbildningsdagarna 2015

Ny medlemsförening!

2015-06-20
Nu hälsar vi ännu ett djurhem (det 36 i ordningen) välkomna till DHF. Djurens Vänner Uppsala som ni kan besöka digitalt via länken. Välkomna!!!

Stöd oss

Nu kan ni ge en valfri gåva till vår verksamhet genom att Swisha en slant till: 123 617 78 69
Observera att det står Djurhemsföreningen som mottagare, det är banken som inte har hunnit med att ändra namnet. Tack för din gåva!

Ny medlem, Vetlanda.

2015-04-06
Nu har vi antagit ännu ett djurhem i vår gemenskap, som nu omfattar totalt 35 djurhem.
Varmt välkomna Djurens Vänner i Vetlanda. Besök dom gärna digitalt via facebook

2015-03-11
Vi finns nu på Facebook, gilla oss gärna där ;)
www.facebook.com/djurhemsforbundet

Ny webb

2015-03-11
Nu finns vår helt nybyggda sajt ute som fungerar på alla plattformar, även mobilt ;)

Djurhemsföreningen har blivit Djurhemsförbundet.

2015-03-11
Vid organisationens representantskapsmötet 2015-03-11 beslöts att byta namn.Vi har sedan 1991 arbetat för att samla seriöst arbetande Djurhem runt om i landet. Detta arbete ska vi fortsätta med och vidareutveckla tillsammans med 34 djurhem. Nu gör vi detta under vårt nya namn: Djurhemsförbundet.

Denna dag lanserades även vår helt nya webbplats, där du är just nu. Den är byggd för att fungera på alla plattformar.

Ny medlem, Vallentuna.

2015-02-04
Vi hälsar ännu en ny medlem välkommen. Solgläntans katthem i Vallentuna.
Nu är vi 34 stycken runt om i landet.